Cursa populară – 3 km

Îmbină sportul cu relaxarea. Indiferent de vârstă și condiție fizică, te invităm să simți energia pozitivă, in doua ture pe malurile Timișului. Lasă-te “purtat de val” și crează-ți starea de bine alături de familie, colegi, prieteni.

Pe traseu admira clădirile/obiectivele cu valoare  istorică: Ceasul electric, Podul de Fier, Colegiul Brediceanu, Teatrul Municipal Traian Grozavescu, Biserica Reformată. După cetreci podul de beton te întâmpina statuia lui Iosif C-tin. Drăgan din fața Universității cu acelasi nume. De pe malul drept vezi oglindindu-se in apa Timisului cladirile pe langa care ai trecut. Statuia lui Corneliu Coposu iti confirma ca esti pe splaiul cu acelasi nume. Zaresti cladirea renovata a Palatului Bejan. Treci Podul de Fier, o constructie emblematica a Lugojului, Finish. Bravo!

  • crosul popular (3 km): participanții vor avea minim 6 ani împliniți la data de 13.05.2018; pot participa doar însoțiți de cel puțin un părinte/tutore care trebuie să își dea acordul scris, completând și partea de jos a acestui formular. Formularul trebuie depus, odată cu ridicarea numărului de start, de către participant sau părinte / tutore care va trebui să prezinte și un act de identitate.
  • traseul este complet la alergarea a 2 bucle complete a cate 1,5 km